Καλάθι

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier ACS & Courier RED. Παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέρα (αφορά πόλεις) ή 2 – 5 εργάσιμες (αφορά δυσπρόσιτες περιοχές) εφόσον η παραγγελία σας τοποθετηθεί πριν τις 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων ύψους 50,00€ και άνω η αποστολή γίνεται δωρεάν.

Ειδικές Περιπτώσεις:

Α) ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

1. Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00 έως 2 kg.

Για κάθε επιπλέον kg η χρέωση διαμορφώνεται στα 0,50

 2. Για αποστολή με την υπηρεσία της αντικαταβολής, η συνολική χρέωση διαμορφώνεται στα 6,00 έως 2 kg.

Για κάθε επιπλέον kg η χρέωση διαμορφώνεται στα 0,50

B) ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

1. Για αποστολή σε όλη την Χερσαία-Νησιωτική  Ελλάδα με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00 € έως 2 kg.

Για κάθε επιπλέον kg η χρέωση διαμορφώνεται στα 0,90

2. Για αποστολή σε όλη την Χερσαία-Νησιωτική Ελλάδα με την υπηρεσία της αντικαταβολής, η συνολική χρέωση διαμορφώνεται στα 8,00 € έως 2 kg.

Για κάθε επιπλέον kg η χρέωση διαμορφώνεται στα 0,90

3. Για αποστολή στις δυσπρόσιτες περιοχές της Χερσαίας-Νησιωτικής Ελλάδας με παράδοση εντός 2 – 5 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 5,00 € έως 2 kg.

Για κάθε επιπλέον kg η χρέωση διαμορφώνεται στα 1,50

4. Για αποστολή με την υπηρεσία της αντικαταβολής στις δυσπρόσιτες περιοχές της Χερσαίας-Νησιωτικής Ελλάδας με παράδοση εντός 2 -5 εργάσιμων ημερών, η συνολική χρέωση διαμορφώνεται στα 8,00 € έως 2 kg.

Για κάθε επιπλέον kg η χρέωση διαμορφώνεται στα 1,50

(Στις αποστολές εκτός Αττικής ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις περισσότερο από το προκαθορισμένο).

Γ) ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
1. 
Για αποστολή με παράδοση Σαββάτου, η επιπλέον χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00 €

Στην περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή το κόστος είναι 1€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσετε την παραγγελία σας πληρώνοντας με Paypal ή πιστωτική κάρτα ώστε να μην επιβαρυνθείτε το κόστος της αντικαταβολής.

Για να δείτε την πορεία την αποστολής του δέματός σας, βάλτε στο παρακάτω link τον αριθμό αποστολής της ACS ή Red Courier που θα σας στείλουμε με email. Τα email με τους αριθμούς αποστολής τα παραλαμβάνετε καθημερινά.

https://www.acscourier.net/el/home

http://tracking.redcourier.gr/tracking

Αποστολή με άλλη εταιρεία courier γίνεται κατόπιν συνεννόησης και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά τον παραλήπτη και ουδεμία συμμετοχή στην πληρωμή των εξόδων θα έχει η Vapour2smoke όποιο και αν είναι το ποσό της παραγγελίας που τοποθετείτε.