Καλάθι

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier ΕΛΤΑ Courier. Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (αφορά πόλεις) ή 2 – 5 εργάσιμες (αφορά δυσπρόσιτες περιοχές) εφόσον η παραγγελία σας τοποθετηθεί πριν τις 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Α) ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

1. Για αποστολή με παράδοση 1-3 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση είναι δωρεάν.

B) ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

1. Για αποστολή σε όλη την Χερσαία-Νησιωτική  Ελλάδα με παράδοση 2-5 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 2,5 € έως 0-3 kg.

2. Για αποστολή σε όλη την Χερσαία-Νησιωτική  Ελλάδα με παράδοση 2-5 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,5 € έως 3-5 kg.

3.Για αποστολή σε όλη την Χερσαία-Νησιωτική  Ελλάδα με παράδοση 2-5 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 9 € έως 5-10 kg.

4.Για αποστολή σε όλη την Χερσαία-Νησιωτική  Ελλάδα με παράδοση 2-5 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 12 € έως 10-15 kg.

5.Για αποστολή σε όλη την Χερσαία-Νησιωτική  Ελλάδα με παράδοση 2-5 εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 16 € έως 15-20 kg.

6. Για αποστολή σε όλη την Χερσαία-Νησιωτική  Ελλάδα οι οποίες υπερβαίνουν το όριο των 20kg θα υπάρχει επικοινωνία με την εταιρεία για την αποστολή της παραγγελίας με μεταφορική εταιρεία αφού πρώτα η παραγγελία έχει εξοφληθεί με τραπεζική κατάθεση.

(Στις αποστολές εκτός Αττικής ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις περισσότερο από το προκαθορισμένο).

Γ) ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
1.Για αποστολή με παράδοση Σαββάτου, η επιπλέον χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00 €

Στην περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με αντικαταβολή το κόστος είναι 2€ ανεξαρτήτως του ποσού της παραγγελίας.

Για να δείτε την πορεία την αποστολής του δέματός σας, βάλτε στο παρακάτω link τον αριθμό αποστολής της Ελτά Courier που θα σας στείλουμε με email. Τα email με τους αριθμούς αποστολής τα παραλαμβάνετε καθημερινά.

www.elta-courier.gr

Αποστολή με άλλη εταιρεία courier γίνεται κατόπιν συνεννόησης και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά τον παραλήπτη και ουδεμία συμμετοχή στην πληρωμή των εξόδων θα έχει η Vapour2smoke όποιο και αν είναι το ποσό της παραγγελίας που τοποθετείτε.