Καλάθι

Σχετικά με εμάς

Η Vapour2Smoke Νέα Προϊόντα Μ. Ι.Κ.Ε.  λειτουργώντας ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι για 40 Παραγωγικές Εταιρείες παγκοσμίου εμβέλειας, δραστηριοποιούνται δυναμικά στον κλάδο των Hemp / CBD Products, Shisha/ Hookah, Ηλεκτρονικών Τσιγάρων, Dry Herbs και Tobacco Accessories τόσο σε Ελλάδα όσο και Κύπρο.

Συνεχώς ανανεώνουμε την γκάμα των προϊόντων μας για ιδιοκτήτες Vape stores, Μικρής Λιανικής, Φαρμακείων, Τροφίμων, Καλλυντικών, Pet shop, Γυμναστηρίων, Bιολογικών καταστημάτων κ.λ.π.

Οι πρωταρχικές αξίες πάνω στις οποίες αναπτυσσόμαστε έχουν συμβάλει στην εδραίωση μας στην ελληνική αγορά.

  • Πρωτοπορία: Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στη διεθνή αγορά, φέρνουμε πρώτοι στην Ελλάδα τα καινούργια προϊόντα και τις σύγχρονες επιτυχημένες υπηρεσίες.
  • Σεβασμός: Πρωταρχικό μέλημά μας είναι ο σεβασμός στους συνεργάτες μας και στην ομάδα μας.
  • Ευελιξία: Η ικανότητα για γρήγορη προσαρμογή στην αλλαγή μας κάνουν ισχυρότερους.
  • Εμπιστοσύνη: Είμαστε βαθιά πεισμένοι ότι οι σχέσεις στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Εστιάζουμε στην παροχή υπηρεσιών, όχι στον ανταγωνισμό.
  • Συνεργασία με τον πελάτη: Η προσωπική συνεργασία μας και οι εξειδικευμένες γνώσεις των στελεχών μας μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στη μεγιστοποίηση των εσόδων σας καθώς λαμβάνουμε υπόψη μας κάθε φορά τις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Ως εταιρία χονδρικής αποσκοπούμε σε μια βιώσιμη συνεργασία η οποία στηρίζεται σε καταστάσεις αμοιβαίου κέρδους και φυσικά σε συμφέρουσες τιμές.

Στόχος μας να ενισχύσουμε την αγορά της Μικρής Λιανικής, παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, λειτουργώντας σε άψογη σχέση με προμηθευτές και ιδιοκτήτες του Κλάδου. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται υψηλό επίπεδο προδιαγραφών και κατά συνέπεια μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του καταναλωτή.

To ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Vapour2Smoke Νέα Προϊόντα Μ. Ι.Κ.Ε. είναι αυτό της διαφοροποίησης καθώς οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν είναι αποκλειστικά αρίστης ποιότητας, ενώ καλύπτουν ένα φάσμα προϊόντων που στον ευρύτερο ανταγωνισμό καμία άλλη εταιρεία στην Ελλάδα δεν προσφέρει.

Η ποιότητα αυτή προσφέρεται στους καταναλωτές σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο την αξία που θα φέρει τις εταιρείες στην πρώτη γραμμή της αγοράς και στην υψηλότερη θέση στη συνείδηση του κόσμου.

Κεντρική Διάθεση Ελλάδος – Κύπρου

ΕΔΡΑ – Cash and Carry
Ιτέας 17, Αργυρούπολη 164 52, Τηλ. 210 3302840, 210 3304015, Fax. 210 3304006

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 09:00-17:00

Email: info@vapour2smoke.gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
Aκαδημίας 27 και Αμερικής, Κολωνάκι 106 71, Τηλ. 210 3603217

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 09:00 – 21:00

www.vapour2smoke.gr