Καλάθι

Σχετικά με εμάς

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μόνο για επαγγελματίες μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων από ηλεκτρονικά τσιγάρα, προϊόντα κάνναβης για άτμισμα, συμπληρώματα διατροφής κλπ. στης καλύτερες τιμές που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

Η Vapour2Smoke P.C. εμπορεύεται πιστοποιημένα προϊόντα σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Όλα μας τα Υγρά Αναπλήρωσης συνοδεύονται από τις κατάλληλες πιστοποιήσεις και παράγονται από πρώτες ύλες που προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ.

Οι Συσκευές Ηλεκτρονικού Τσιγάρου διαθέτουν όλες πιστοποίηση CE και έχουν ελεγχθεί διεξοδικά προκειμένου να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη και ακίνδυνη λειτουργία τους.

Γιατί να μας επιλέξετε:

Συνεχώς ανανεώνουμε την γκάμα των προϊόντων μας για ιδιοκτήτες Vape Stores, Μικρής Λιανικής, Φαρμακείων, Τροφίμων, Καλλυντικών, Pet Shop, Γυμναστηρίων, Βιολογικών καταστημάτων κλπ.

Οι πρωταρχικές αξίες πάνω στις οποίες αναπτυσσόμαστε έχουν συμβάλει στην εδραίωση μας στην Ελληνική αγορά.

Πρωτοπορία: Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξέλιξης στη διεθνή αγορά, φέρνουμε πρώτοι στην Ελλάδα τα καινούργια προϊόντα και τις σύγχρονες επιτυχημένες υπηρεσίες.

Σεβασμός: Πρωταρχικό μέλημα μας είναι ο σεβασμός στους συνεργάτες μας και στην ομάδα μας.

Ευελιξία: Η ικανότητα για γρήγορη προσαρμογή στην αλλαγή μας κάνει ισχυρότερους.

Εμπιστοσύνη: Είμαστε βαθιά πεπεισμένοι ότι οι σχέσεις στηρίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Εστιάζουμε στην παροχή υπηρεσιών, όχι στον ανταγωνισμό.

Συνεργασία για τον πελάτη: Η προσωπική συνεργασία μας και οι εξειδικευμένες γνώσεις των στελεχών μας μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στη μεγιστοποίηση των εσόδων σας καθώς λαμβάνουμε υπόψη μας κάθε φορά τις ξεχωριστές ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Ως εταιρία χονδρικής αποσκοπούμε σε μια βιώσιμη συνεργασία η οποία στηρίζεται σε καταστάσεις αμοιβαίου κέρδους και φυσικά σε συμφέρουσες τιμές.

Στόχος μας: Να ενισχύσουμε την αγορά της Λιανικής, παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, λειτουργώντας σε άψογη σχέση με προμηθευτές και ιδιοκτήτες του Κλάδου. Με τον τρόπο αυτό επιτυχαίνεται υψηλό επίπεδο προδιαγραφών και κατά συνέπεια μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του καταναλωτή.